Kategorier
Ukategorisert

Velkommen til Vår Fotball

Dette er et supporterdrevet intiativ for å endre fotballen nedenfra. Vi tar i bruk medlemsdemokratiet i norsk fotball for å hindre sportsvasking. Bak initiativet står Vålerenga-supporter Lars Schou og Brann-supporter Erlend Vågane.

Vi jobber for å få endret vedtektene til norske fotballklubber, og deretter fremme forslag på fotballtinget for å tvinge NFF til å prioritere arbeid mot sportsvasking. Håpet er at vi inspirerer fotballfans i andre land, slik at vi etterhvert kan få flere forbund som jobber med dette opp mot UEFA og FIFA.

På få måneder vinteren og våren 2021 har årsmøter hos blant annet Fredrikstad, Vålerenga, Brann, Strømsgodset, Tromsø, Lillestrøm og Molde, Start og FK Haugesund vedtatt våre årsmøteforslag – ofte enstemmig.

Slik kan vi endre fotballen til det bedre.

Nå planlegges fremming av forslag mot fotballtinget for å få til endringer hos NFF, UEFA og FIFA.

denne siden vil du finne ferdige utkast til årsmøteforslag du som medlem i din fotballklubb kan fremme, og dersom dere som gruppe ønsker å gi deres tilslutning til intiativet kan dere sende oss en mail på post@vaarfotball.no, så kan vi legge dere til i listen.

Her finner du vår logo og litt div grafikk. Har du noe å bidra med, send gjerne inn.

Les mer:

Professor slår sponsoralarm i EM: – Stor bekymring (VG)

Fotballkampen om oppmerksomheten (Aftenposten)